Albert Camus: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
nambah isi
c (Bot: Migrating 94 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q34670 (translate me))
(nambah isi)
'''Albert Camus''' (dipocapaké [al'bɛr ka'my]) ([[Mondovi]] (saiki [[Dréan]]), [[Aljazair]], [[7 November]] [[1913]]– [[Villeblin]], [[5 Januari]] [[1960]]) kuwi [[panulis]] filsafat / [[filsuf]] [[Prancis]] kalairan [[Aljazair]]. Dhèwèké kerep digolongaké minangka panulis [[eksistensialisme|eksistensialis]], nanging mbokmenawa luwih bener diarani minangka panulis [[absurdisme|absurdis]]. Camus kuwi wong katurunan [[Spanyol]].
 
Taun [[1957]] Camus dianugrahi [[Bebungah Nobel]] Sastra mawa yuswa 44 taun. Camus kuwi kekancan raket karo [[Jean-Paul Sartre]], sastrawan eksistensialis lan [[Simone de Beauvoir]],éwadéné Camus duwé aliran filsafat kang béda karo Sartre. Camus tilar donya jroning sawijining kacilakan [[montor]] ing Villeblevin tanggal [[5 Januari]] [[1960]].
 
== Latar wuri ==
1.578

besutan