Iglo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Meursault2004 mindhahaken kaca Igloo dhumateng Iglo: luwih trep
c (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q101805 (translate me))
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Igloo dhumateng Iglo: luwih trep)