E=mc²: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
sithik
c (→‎Pranala Njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|eu}} (2) using AWB (10903))
(sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Relativity3 Walk of Ideas Berlin.JPG|thumb|Rumus [[Einstein]] th 1905 dipajang dhuwuré nganti 3m ning [[Berlin]]]]
 
'''''E = mc''<sup>2</sup>''' ningsajroning [[fisika|ilmungèlmu fisika]] yakuwi [[rumus]] kang sering metu lan penting banget nalika njlentrehaké ''persamaan nilai'' watarané [[energi]] (''E'') lan [[massa]] (''m''), kang dipadhakaké sacara langsung nganggo etungan konstanta kuadrat ''[[kecepatan cahaya|laju cahaya]]'' dalam [[vakum]] ( ''c'' <sup>2</sup> )
 
: '''<math> E = mc^2 \!</math>''',