Ningrat: Béda antara owahan

214 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Bangsawan dhumateng Ningrat: luwih nJawani)
(sithik)
Para '''ningrat''' iku wong sing ndarbèni katurunan [[raja]] utawa saka golongan karajan. Ing masarakat féodal, kaum ningrat iku kalebu kelas sosial sing dhuwur. Ing kabudayan Jawa para ningrat uga diarani para [[priyayi]]. Bédané ningrat karo priyayi iku, istilah priyayi iku khas tumrap ing Budaya Jawa.
{{Inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
Bangsawan yaiku wong kang nduweni keturunan saka [[raja]] utawa saka golongan kerajaan.
[[Kategori:Sosiologi]]