Rgwéda: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
sithik
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|sl}} using AWB (10903))
c (sithik)
 
[[Kategori:Hindu]]
[[Kategori:Caturwéda]]
[[Kategori:Basa Sangskreta]]