Alex Sandro: Béda antara owahan

73 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| ntupdate = 7 September 2012
|clubs4 = [[Juventus F.C. |Juventus]]|years4 = 2015-|goals4 = 0|caps4 = 0}}
'''Alex Sandro Silva Lobo''', utawa cekake '''Alex Sandro''' ({{lahirmati||26|01|1991}} di Catanduva, Brasil), yaiku satunggaling pemain bal-balan ingkang asalipun saking Nagari Brazil ingkang sakmenika main ana ing klub Italia [[Juventus F.C.|Juventus]]. Wonten ing Juventus, pemain menika migunakake nomer 12 kanggo tetengere.
4.395

besutan