BP90Vincentius

Gabung 21 April 2014
8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(nambah foto)
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Image:Tiyar's Photo at Ambarukmo Plaza Yogyakarta.JPG|thumb|200px|right|Vincentius Gitiyarko Priyatno]]
'''Vincentius Gitiyarko Priyatno''' iku mahasiswa Program Studi [[Sastra Indonesia|Sastra Indonésia]] Fakultas Sastra [[Sanata Dharma|Universitas Sanata Dharma]]. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, [[Kutha Surakarta|Surakarta]] iki seneng maca buku bab [[sastra]] lan [[filsafat]]. Kajaba iku bocahé seneng ngrungokaké klenèngan lan musik klasik. Sawetara wektu ini pagaweyané dadi panitia Wiki Mrebawani.
1.578

besutan