Pasarékatan Bangsa-Bangsa: Béda antara owahan

c
Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Perserikatan Bangsa-Bangsa dhumateng Pasarékatan Bangsa-Bangsa tanpa nginggalaken pangalihan
c (→‎Pranala jawi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|nl}} (5) using AWB (10903))
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Perserikatan Bangsa-Bangsa dhumateng Pasarékatan Bangsa-Bangsa tanpa nginggalaken pangalihan)
63.083

besutan