Futsal: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Sithik
Tidak ada ringkasan suntingan
(Sithik)
Futsal kalebu olahraga ''indoor'' tegesé ing njero ruangan.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.holisticsoccer.com/futsal.htm holisticsoccer.com](dipunundhuh tanggal 1 Juni 2011)</ref>
 
Futsal dadi idola tumprap wong kang seneng olahraga khususé bocah [[enom]].<ref name="internet2"/> Saliyané iku futsal uga wis dadi gaya urip (''lifestyle'') kanggoné wong-wong saka [[pejabat]], pekerja kantoran, [[karyawan]], [[guru]], [[mahasiswa]], bocah [[SMA]], nganti tukang ojek. Akéh pemain bal kang misuwur ing dunya kang mauné uga seneng futsal, kayata [[Pele]], [[Maradona]], [[Romario]], [[Zico]].<ref name="internet2"/> Saiki lapangan futsal uga kena kanggo [[bisnis]].<ref name="internet2"/> Carané nyéwakaké [[lapangan]] futsal karo wong-wong kang arep main futsal.<ref name="internet2">{{id}}[http://guruolahraga.com/futsal/sejarah-futsal.ari guruolahraga.com](dipunundhuh tanggal 1 Juni 2011)</ref>
 
== Sajarah ==
Pertandhingan [[internasional]] kang sepisanan dianakaké ing taun [[1965]].<ref name="internet3"/> Nalika semana [[Paraguay]] kang dadi juwara ing [[Piala]] Amerika Selatan kang sepisanan.<ref name="internet3"/> [[Enem]] pertandingan sawisé iku kang diselenggarakaké nganti taun [[1979]] uga dimenangaké [[Brasil]].<ref name="internet3"/> Brasil uga menangaké Piala [[Pan Amerika]] kang sepisanan ing taun [[1980]] lan tetep dadi juara ing taun [[1984]].<ref name="internet3">{{id}}[http://gressports.com/sejarahfutsal.php gressports.com](dipunundhuh tanggal 1 Juni 2011)</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}