Jan Tinbergen: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
sithik
c (Bot: Migrating 43 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q183181 (translate me))
c (sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Jan Tinbergen.jpg|thumb|Jan Tinbergen]]
 
'''Jan Tinbergen''' ([[Den Haag]], [[12]] [[April]] [[1903]]- [[Den Haag]], [[9]] [[Juni]] [[1994]]) inggih punika salah satunggaling [[ilmuwan]] [[BelandaWalanda]] ingkang pikantuk bebungah Nobel wonten ing bidang ekonomi ingkang angka pisanan taun [[1969]], ingkang dipuntampi sesarengan kaliyan [[Ragnar Frisch]]. Penghargaan punika dipunparingaken saking kasil kerjanipun ingkang mbiyangun lan nerapaken babagan [[model dinamik]] wonten ing ''penganalisaan'' proses-proses (macro) ékonomi. <ref>http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/economics/laureates/1969/tinbergen-cv.html</ref>
 
== Pagesangan ==