Paribasan Jawa: Béda antara owahan

100 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
| Wedi rai wani silit
| Waniné mung saka mburi, wedi yèn adhep-adhepan
|-
| Wédhus diumbar ing pakacangan
| Tiyang mlarat dipércaya njaga barang pakarèmané
|-
|
|
|-
| Wis kebak sundukané
3.421

besutan