Yukata: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
sithik
Tidak ada ringkasan suntingan
(sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Yukata''' kuwi jeneng salah sawijining klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.
 
Wong-wong sing ora saka Jepang akèh sing ora ngerti bedané yukata karo [[:en:Kimono|Kimono]]. Yukata digawé saka katun, yèn kimono digawé saka sutra. Saliyané kuwi, yukata kuwi mung dinggo pas acara-acara sing ora resmi, déné kimono kuwi dinggo pas acara resmi.
 
==Pranala Njabanjaba==
* {{en}} http://www.japan-guide.com
 
[[Kategori:Budaya Jepang]]