Moluska: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
mertalaké saka basa Indonésia
c (Bot: Migrating 74 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q25326 (translate me))
(mertalaké saka basa Indonésia)
 
=== Strukur lan fungsi awak ===
TubuhAwak hewankéwan iniiki terdirikawangun darisaka tigatelung bagian utamabagéyan, yaituyaiku [[kakisikil]], [[badanawak]], danlan [[mantel (hewan)|mantel]].
 
[[Sistem saraf]] moluska dumadi saka cincin saraf sing nduwèni [[esofagus]] kanthi serabut saraf sing nyebar. Sistem pancernaané pepak, dumadi saka [[cangkem]], [[esofagus]], [[lambung]], [[usus]], lan [[anus]].