Paribasan Jawa: Béda antara owahan

71 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
| Merangi tatal
| Mbalèni pakaryan kang wus rampung
|-
| [[Melok nanging aja nyolok]]
| Wong urip aja nganti seneng pamèr
|-
| [[Mikul dhuwur, mendhem jero]]