Aksara Cinten tradhisional: Béda antara owahan

c
pranala gambar rusak
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q178528 (translate me))
c (pranala gambar rusak)
[[Gambar:Literatur.JPG|thumb|250px|right|Literatur kanthi aksara tradhisional ing sajeroning Kuil Kongtzu Tainan]]
'''Aksara Cina tradhisional''' (正體字, [[pinyin]]: zhèngtǐ zì) iku siji saka rong sèt aksara standar [[basa Cina|basa Cina tinulis]] kontèmporèr. Sèt liyané ya iku [[Hanzi prasaja]]. Aksara Cina (Hanzi) tradhisional akèh dipigunakaké ing [[Hong Kong]], [[Makau]], [[Taiwan]], lan komunitas [[Cina]] ing njaban rangkah.
 
 
Hanzi tradhisional uga dipigunakaké jroning [[basa Koréa]] ([[Hanja]]), lan aksara-aksara sing wis diprasajakaksedikit disederhanakan digunakan dalam [[bahasa Jepang]] ([[Kanji]]).
 
 
== Deleng uga ==
1.459

besutan