Warren G. Harding: Béda antara owahan

33 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
sithik
c (Bot: Migrating 86 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q35286 (translate me))
(sithik)
{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}
{{Infobox_President
| name=Warren Gamaliel Harding