Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
 
==Undha-usuk basa==
Nalika cecaturan nganggo basa Jawa, ora mung kudu migatèkaké kaidah basa, nanging uga kudu miturutnuhoni unggah-ungguhing basa, yakuwi kudu ngetrapaké tataran basa sing cocog marang wong sing diajak wicara. Marang sepadha-padha utawa kanca saumuran, bisa dianggo tataran basa [[Basa Jawa Ngoko|ngoko]]. Nanging marang wong sing luwih tuwa utawa kinurmatan, kudu nganggo tataran basa [[Basa Jawa Krama|krama]].
 
==Delengen uga==
Naraguna anonim