Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
==Pirsanana uga==
* [[Basa Jawa Ngoko]]
* [[Basa Jawa Krama Madya]]
* [[Basa Jawa Krama Inggil]]
 
==Referensi==
Naraguna anonim