Yugoslavia: Béda antara owahan

93 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Sunting Yugoslavia ~~~~
(Sunting Yugoslavia ~~~~)
 
'''Yugoslavia''' (tegesé "Slavia Kidul") kuwi minangka sawijining [[negara]] sing naté ana ing dhaérah [[Balkan]], ing sisih kidul-wétan [[Eropah]], saka taun [[1918]] nganti taun [[2003]]. Sadurungé negara ini arupa negara [[federal]] sing dumadi saka negara-negara bagéyan yakuwi [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Makedonia]] sarta loro dhaérah otonomi khusus [[Kosovo]] lan [[Vojvodina]]. Negara iki ibukuthané [[Beograd]].
[[Berkas:Breakup of Yugoslavia.gif|thumb|Pemisahan dari waktu-ke waktu kerajaan Yugoslavia]]
 
Negara-negara sempalan Yugoslavia:
3.421

besutan