Citra Scholastika: Béda antara owahan

107 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tambah sithik
(sithik)
(tambah sithik)
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Skolastika''' (lair [[5 Juni]] [[1993]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. DhewekeDhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dheweke seneng nyanyi, dheweke pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalevokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nang indonesia Idol ==
* Workshop 1: [[Hal Terbesar|Mau Dibawa Kemana]] - [[Armada (grup musik)|Armada]]
* Grand Final: Cintaku - [[Chrisye]] / [[Yuni Shara]]
* Result Show & Reunion: Cinta Mati III - [[Mulan Jameela]]
 
[[Kategori:Lair 1993]]
[[Kategori:Penyanyi Indonésia]]