Citra Scholastika: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tambah sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Citra skolastika dhumateng Citra Skolastika: éjaan)
(tambah sithik)
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Skolastika''' (lair ing [[Yogyakarta]], [[5 Juni]] [[1993]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dheweke seneng nyanyi, dheweke pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nang indonesia Idol ==