Ali Wardhana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13091528 (translate me))
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Alumni Universitas IndonesiaIndonésia]]
[[Kategori:Tokoh saka Surakarta]]
[[Kategori:Mentri Keuangan Indonésia]]
1.459

besutan