Candhi Pawon: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|size=
}}
 
 
'''Candhi Pawon''' iku candhi kang manggon ing antarané [[Barabudhur|Candhi Barabudhur]] lan [[Candhi Mendut]]. Yaiku, 1750 mèter saka [[Barabudhur]] lan 1150 meter saka [[Candhi]] [[Mendut]] Desa Borobudur, Kecamatan Borobudur, Kabupaten Magelang, Propinsi Jawa Tengah Indonesia. [[Candhi]] iki wiwit dipugar ing tahun [[1903]]. Durung ana sing bisa mesthekake ngapa kok jenengé ''[[Pawon]]''.
 
63.041

besutan