Getas Blawong, Pagerruyung, Kendhal: Béda antara owahan

c
Suntingan 168.235.197.80 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot
(Dian production)
c (Suntingan 168.235.197.80 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot)
{{desa
 
|peta =
 
|jeneng =DianGetas production GetasblawongBlawong
|provinsi =Jawa Tengah
|dati2 =Kabupatèn
 
==Pranala jaba==
* [http://www.kabupaten-kendal.go.id/ Situs web resmi Kabupaten KendKendhal]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Pagerruyung }}
{{Kabupaten Kendhal }}
24

besutan