Basa Indonésia: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
''Pènget:'' Swara antara tandha kurung punika saged dipunwastani 'alofon', minangka wyanjana antara tandha kurung punika 'fonèm ampilan' (basa Inggris: ''loan phonemes'') mila punika fonèm-fonèm puniki namung muncul ing tembung-tembung ampilan kémawon.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Pranala jawi ==
{{stub}}
 
[[Kategori:Basa Austronésia|IndonesiaIndonésia]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
62.951

besutan