Cithakan:Recent death: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Memindahkan 1 pranala interwiki, kini tersedia di Wikidata pada item d:q11157478)
 
| type = notice
| image = [[Gambar:Gnome globe current event.svg|50x40px]]
| text = Artikel punika mbahas '''piyantun utawi tokoh [[Tilar donya taun {{{taun|{{CURRENTYEAR}}}}}|ingkang nembe tilar donya ]]'''. Informasi ingkang paling utami bab tilar donya lan pasareyan, saged ewah ing sawetawis wekdal.
}}<includeonly>{{#if:{{NAMESPACE}}|<!-- don't categorize -->|[[Kategori:Kematian{{#if:{{{1|}}}|{{!}}{{{1}}}}}]]}}{{DMCA|Peristiwa terkini|dari|{{{date|}}}}}</includeonly><!--{{Recent death}} end-->
45

besutan