Obat: Béda antara owahan

55 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Removing "Bextra.jpg", it has been deleted from Commons by Jameslwoodward because: Per c:Commons:Deletion requests/File:Bextra.jpg.
(Removing "Bextra.jpg", it has been deleted from Commons by Jameslwoodward because: Per c:Commons:Deletion requests/File:Bextra.jpg.)
[[Gambar:Bextra.jpg|thumb|250 px|obat bentuk kapsul]]
 
'''Obat''' yaiku barang utawa [[dat]] kang bisa dipigunaké kanggo tamba [[penyakit]], ngilangaké gejala penyakit,lan ngowahi prosès [[kimia]] ing awak.<ref name="internet1"/>
Obat iku bahan utawa campuran bahan-bahan kang dipigunaké kanggo kanggo netepaké [[diagnosis]], nyegah, ngurangi, lan nambani penyakit utawa gejala penyakit, [[tatu]] lan [[awak]] kang ora normal.<ref name="internet1"/> Saliyané iku obat uga kena kanggo nggawé awak saya endah umpamané obat [[tradhisional]].<ref name="internet1"/>
2.803

besutan