Suparto Brata: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
- 3 categories; + 2 categories using HotCat
(- 3 categories; + 2 categories using HotCat)
*[http://supartobrata.com/?p=577 Meet Suparto Brata]
 
[[kategoriKategori:SastrawanPanulis Jawabasa ModernJawa]]
[[Kategori:SastraSastrawan JawaIndonésia]]
[[Kategori:Sastrawan lan budayawan Jawa]]
63.637

besutan