Getas Blawong, Pagerruyung, Kendhal: Béda antara owahan

Dian production. photography & Video shooting
c (Suntingan 168.235.197.80 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot)
(Dian production. photography & Video shooting)
|jeneng dati2 =Kendhal
|kecamatan =Pagerruyung
|jeneng pemimpin =-IBNU SU UD Spdi
|wewengkon =-
|pedunung =-
|kapadhetan =-
}}
'''Getas Blawong''' iku salah sawijining désa / kalurahan ing [[Pagerruyung, Kendhal |Kecamatan Pagerruyung]], [[Kabupatèn Kendhal]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Delengen uga==
* [[Pagerruyung, Kendhal]]
* [[Kabupatèn Kendhal]]
 
==Pranala jaba==
* [http://www.kabupaten-kendal.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Kendhal]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Pagerruyung }}
{{Kabupaten Kendhal }}
{{Jawa Tengah}}
Naraguna anonim