Basa Yiddish: Béda antara owahan

29 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 94 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8641 (translate me))
'''Basa Yiddish''' (<big><big>ייִדיש</big></big> ''yidish'', sacara harafiah tegesé "Basa Yahudi") iku sawijining basa Jermanik sing dipituturaké déning [[Wong Yahudi]] [[Ashkenaz]]im. Asliné basa iki dipituturaké ing Eropah, utamané ing sisih lor lan wétan.
 
[[Kategori:Basa Jermanik|Yiddish]]
[[Kategori:Yahudi]]
63.840

besutan