Canberra: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (3) using AWB (10903))
c (removed Category:Geografi using HotCat)
[[Kategori:Ibukutha negara]]
[[Kategori:Kutha ing Australia]]
[[Kategori:Geografi]]
1.034

besutan