Segara: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q165)
c (removed Category:Geografi; added Category:Segara using HotCat)
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:GeografiSegara|*]]
[[Kategori:Wujud banyu]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
1.034

besutan