1994: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 1.46.164.182 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Suntingan 1.46.164.182 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot)
*
== Kelairan ==
*
*กกก
 
== Seda ==
8

besutan