Mapai: Béda antara owahan

42 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Mapai - Partai Politik neng Israel
(+tag basa campuran)
(Mapai - Partai Politik neng Israel)
{{basa campuran}}
{{Infobox political party
|name party_name = Mapai
|native_name = מפא"י
|lang1 =
}}
 
'''Mapai''' ( basa [[Ibrani]]: מפא" י , an acronymakronim forkanggo Mifleget Poalei Eretz Yisrael ( basa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל ), lit. Workers' Party of the Land of [[Israel]]) inggih menikayaiku partai politik sayap kiwa wontenana [[Israel]]. sahaMapai menikauga partai ingkangkang dominan wontenana politik [[Israel]], nganti akhiripunpungkasé nggabung kalihkaro [[Alignment]] wontenana partengahan taun 1960an. Partai menikaiki uga inggih menika awal sakingsaka partai[[Partai Labor]]. Kaya partai politik [[Israel]] liyanipunliyané, Mapai inggih menikayaiku singkatan sakingsaka Mifleget Poalei Eretz Yisrael (bahasa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל ), ingkangkang artinipunartiné Partai Lemah Pakarya [[Israel]].
==Referensi==
{{reflist}}
837

besutan