Karim Muda: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
(Kaca énggal: Karim Muda yaiku Kepala Produksi. Miyos ing Aceh, 4 April 1933. Agama: islam. Pawiyatan: Akademi Film Nasional Universitas Jayabaya (1966), Fakultas Publisistik Universitas Ibnu Cha...)
 
Karim Muda yaiku Kepala Produksi. Miyos ing Aceh, 4 April 1933. Agama: islam. Pawiyatan: Akademi Film Nasional Universitas Jayabaya (1966), Fakultas Publisistik Universitas Ibnu Chaldun. Sakdurungé ing film yaiku paraga band "Kinantan" lan pegawé sipil Angkatan Laut. Awit nyemplung ing jagad film kinarya réwang ing babagan ''Pilihan Hati'' (1964). Awit ''Kisah Fanny Tan'' (1971), dadi Kepala unit. Nembé dadi kepala produksi ing Warisan Terlarang (1990). Sabanjuré salah sawijiné yaiku Ini Rindu (1991), Selembut Wajah Anggun (1992), Perawan Lembah Wilis (1993), Macho (1994) dan Panther (1995). Filmografi: Pilihan Hati (as.unit, 1964), Apa Jang Kau Tjari, Palupi? (as.unit,1969), Kisah Fanny Tan (piu, 1971), Selamat Tinggal Kekasih (piu, 1972), Rindu (piu, 1973), Batas Impian (piu, 1974).
 
[[Kategori:Tokoh film Indonésia]]
55

besutan