Paron: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
c (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q104363 (translate me))
c (→‎top: clean up using AWB)
[[Gambar:Anvil by Zureks.jpg|250px|thumb|Paron]]
[[Gambar:Blacksmith at work02 less contrast.jpg|250px|thumb|Wesi panas digembleng onoana ing paron]]
'''Paron''' dadi piranti wajib tumrape [[pandhe]] wesi. Piranti iki wujud kothakan kang atos lan ing konokana wesi kang panas digembleng lan dibentuk kanthi cara dithuthuki nganggo [[palu (alat)|palu]] wesi. Umume paron kagawe saka [[wesi]].
 
 
[[Kategori:Piranti]]
63.509

besutan