Culemborg: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: gawé using AWB
(SVG version of the coat of arms)
c (→‎top: gawé using AWB)
|}
'''Culemborg''' (biyèn uga diarani ''Kuilenburg'') iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Gelderland]], [[Walanda]].
[[Gambar:Culemborg 1649 Blaeu.jpg|thumb|left|250px|Culemborg jroning peta Joan Blaeu gaweangawéan Tooneel der Steeden, 1649]]
== Latar wuri ==
Provinsi [[Gelderland]] sing papané ana ing wétané [[Walanda]] iku salah sijining saka 12 provinsi [[Walanda]] lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan [[administratif]] sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
63.224

besutan