Kuntilanak Kesurupan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
gawé using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12492965 (translate me))
c (gawé using AWB)
 
{{Infobox Film
| movie_name = Kuntilanak Kesurupan
* Paraga: Aziz Gagap, Guntur Triyoga, Fero Walandouw, Irish Bella, Reymond Knuliq, Yessa Lona Gaffar, Sazha Clarissa, Violenzia Jeanette, Evhi Yuliani<ref name="Kuntilanak 2"/>
* Tanggal edar: Kamis, 14 April 2011<ref name="Kuntilanak 2"/>
 
 
==Sinopsis==
 
Wesley olih gaweangawéan gawegawé novel horror.<ref name="Kuntilanak 2">{{id}}[http://filmindonesia.or.id/movie/title/lf-k019-11-596416/kuntilanak-kesurupan kuntilanak keserupan] dipununduh tanggal 29 Agustus 2011</ref>
Dheweké rada mumet amarga kelangan ide kanggo gawegawé judul anyar, kanca cedhaké Momon Nganga, nawaraké marang dheweké kanggo nyerat
biografi artis kondhang kang jenengé [[Indra Devian]] karo bayaran kang akeh.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Amarga kepengin duwit akeh, dheweké gelem ngurusi biografi lan ninggalaké novel horror kuwi ditinggal sedhela.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Ana wujud kuntilanak kang nnggangu dheweké.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Pitakoné marang apa kang kadadean maring dheweké numpuk gara-gara kanca-kanca liyané uga nemoni kadadian kang padha karo dheweké.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Adhiné, Alice lan ''pembantu''né, Maya Olong uga kena.<ref name="Kuntilanak 2"/>
 
Ora namung Wesley, kanca-kanca kang ngerteni proyek biografi kasebut uga digentayangi.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Jebul, [[kuntilanak]] kang sering nekani dheweké kuwi ana hubungané karo [[Indra Devian]].<ref name="Kuntilanak 1"/>
Kuntilanak mau menehi pesen supaya Dheweké ora namung nyerat babagan apiké Indra.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Kuwi mau kang anggaweanggawé dheweké bisa nemukakémaneh adhiné.<ref name="Kuntilanak 1"/>
 
Nayato gawegawé film setan iki ora namung seksi merga [[Julia Perez|Jupe]] uga melu dadi paragané.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Ananging unsur komedi uga dilebokaké ning [[film]] iki, kayata tingkah ala banci saka [[Azis Gagap]] kang kang dadi pembantu.<ref name="Kuntilanak 1"/>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
{{Film-stub}}
 
[[Kategori:Film]]
 
 
{{Film-stub}}
63.849

besutan