Sop: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: gawé using AWB
c (Bot: Migrating 72 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q41415 (translate me))
c (→‎top: gawé using AWB)
}}
 
'''Sop''' yaiku [[jangan]] kang ana duduhé, seger rasané. Sop digawé saka janganan yaiku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbune digawedigawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh bèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop kuwi yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], janganan kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. Janganan lan daging diwènèhi miturut seléra. Biyasané ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan ''cream soup'' énak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa [[rendheng]].
63.840

besutan