Paribasan Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
gawé using AWB
(→‎C: Kesalahan pengetikan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (gawé using AWB)
Iki arupa dhaptar '''paribasa lan saloka''' basa Jawa (durung pepak) sing ditata urut abjad. Paribasan iku [[tebung|tetembungan]] utawa [[ukara]] saèmper [[saloka]] nanging tegesé wantah, dudu [[pepindhan]]. Ana ing dhaptar iki paribasan lan saloka digabung dadi siji amrih luwih prasaja.
 
__NOTOC__
|-
| Ing sandhi praléna
| Wong sing tumindak wewadi lan grusa-grusu saéngga gawegawé cilaka wong liya
|-
| Iwak lumebu wuwu
* [[wikt:Kategori:Tembung paribasan (bêbasan, saloka)]]
 
[[Kategori:Sastra Jawa]]
[[Kategori:Paribasa lan Saloka Jawa| ]]
63.840

besutan