3 Diva: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
gawé using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12470374 (translate me))
c (gawé using AWB)
 
Amarga saka kuwi pirang dina sawisé Erwin-Jay protès amarga Diva Telu mau tampil ora karo dhèwèké.<ref name="Diva 1"/>
Mula ana kaputusan kanggo pegat lan ora ana tembung rujuk menawa ''Tiga Diva'' nganggo aransemen lan kabèh kang ana hubungané karo musikal kang tau digawedigawé dening [[Erwin Gutawa]] ning awal [[Februari]] [[2008]].<ref name="Diva 1"/>
 
Saiki ''Tiga Diva'' kang sadurungé biasa ditulis dening 3Diva ning logoné nuli diubah dadi DI3VA.<ref name="Diva 1"/>
Sadurungé para anggota 3 Diva nganggo kajayaané dhéwé-dhéwé, mula ora padha gumantung maring anggota liyané.<ref name="Diva 2"/>
Telu-teluné duwé karir dhéwé-dhéwé.<ref name="Diva 2"/>
 
 
== Diskografi ==
{{Reflist}}
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Grup musik Indonésia]]
[[Kategori:Grup musik 2000-an]]
63.040

besutan