Mesin diesel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: gawé using AWB
c (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q174174 (translate me))
c (→‎top: gawé using AWB)
[[Gambar:Dieselmotor vs.jpg|thumb|250px|Salah sawijining mesin Diesel kang digawedigawé déning panjenengané MAN AG ing taun 1906]]
'''Mesin diesel''' iku sajinis [[mesin pambakaran jero]]; luwih spesifik manèh, sawijining [[mesin pemicu komprèsi]], sing [[bahan bakar]]é diurupaké déning [[suhu]] dhuwur/panas [[gas]] sing dikomprèsi, lan dudu nganggo alat liya kayadéné [[busi]]).
 
63.848

besutan