Karajan Manunggal: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
nagara using AWB
c (nagara using AWB)
cctld= .uk<sup>5</sup> |
calling_code = 44 |
footnotes = <sup>1</sup> Motto karajan ing Skotlandia iku ''Nemo Me Impune Lacessit'' ([[basa Latin]]: "Ora ana sing bisa mbebayani aku").<br /><sup>2</sup> Basa dhaérah liya sing dikenal minangka resmi:<br />ing [[Wales]]: [[Basa Wales]]; lan ing [[Skotlandia]]: [[Basa Gaelik Skotlandia]] wiwit UU taun 2004.<br /><sup>3</sup> Dibentuk minangka ''United Kingdom of Great Britain and Ireland''. Jenengé banjur diganti dadi ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'' ing taun [[1927]].<br /><sup>4</sup> Ora resmi.<br /><sup>5</sup> [[ISO 3166-1]]-né iku [[Britania Raya|GB]].}}
 
'''Britania Raya''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania Raya lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku sawijining negaranagara ing bawana [[Eropah]]. Pedunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Ibu kutha]]né iku [[London]]. Negara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku sawijining negaranagara bagéyan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
Britania Raya dipérang dadi papat ''negaranagara'':
* [[Inggris]] mawa ibu kuthané [[London]]
* [[Wales]] mawa ibu kuthané [[Cardiff]]
== Delengen uga ==
* [[Persemakmuran]]
* [[Daftar negaranagara]]
* [[Daftar negaranagara miturut bawana]]
* [[Daftar lagu kabangsan]]
* [[ISO 3166-1]]
63.045

besutan