Mozambik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
nagara using AWB
c (removed Category:Negara using HotCat)
c (nagara using AWB)
footnotes=
}}
'''Republik Mozambik''' kuwi sawijining [[negaranagara]] ing [[Afrika]] bagéan kidul kang wewatesan karo [[Afrika Kidul]], [[Swaziland]], [[Tanzania]], [[Malawi]], [[Zambia]] lan [[Zimbabwe]]. Mozambik minangka anggota [[Komunitas Negara-Negara Abasa Portugis]] lan [[Negara-Negara Persemakmuran|Persemakmuran]]. Ibu kutha sekaligus kutha paling gedhé yakuwi [[Maputo]] kang dumunung ing pucuk kidul.
 
Mozambik kapérang dadi 11 provinsi: [[Cabo Delgado]], [[Provinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kota), [[Provinsi Maputo|Maputo]], [[Provinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[Provinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
* [[Daftar negaranagara miturut bawana]]
* [[Daftar negaranagara miturut amba wilayah]]
* [[Daftar lagu kabangsan]]
 
* {{en}} [http://www.sortmoz.com/aimnews/ AIM - Kantor berita Mozambik]
 
{{geo-stub}}
{{afrika}}
 
[[Kategori:Mozambik| ]]
 
 
{{geo-stub}}
62.958

besutan