Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
{{Brunei infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku sawijining negaranagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Ibu kuthané yaiku [[Bandar Seri Begawan]]. Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....
 
== Pranala jaba ==
* {{ms}} [http://www.pusat-sejarah.gov.bn/sultanbrunei.htm Pusat Sejarah Brunei Darussalam]
 
{{geo-stub}}
{{ASEAN}}
{{Asia}}
[[Kategori:Brunéi Darussalam| ]]
[[Kategori:Krajaan ing Asia Kidul-wetan]]
 
 
{{geo-stub}}
63.029

besutan