Skopje: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|mk}} using AWB (10903))
c (→‎Pranala jaba: mbenakaké éjaan using AWB)
* {{mk}} [http://www.skopje.gov.mk/ Situs resmi]
 
[[Kategori:Ibukutha negaranagara]]
{{eropa-stub}}
 
[[Kategori:Ibukutha negara]]
[[Kategori:Kutha ing Republik Makedonia]]
[[Kategori:Ibukutha negaranagara ing Eropa]]
 
 
{{eropa-stub}}
63.076

besutan