Sesanti: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 75 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q42470 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[negaranagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[Indonesia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==
*[[Daftar motto negaranagara]]
*[[Daftar motto provinsi Indonesia]]
*[[Daftar motto kabupaten Indonesia]]
63.840

besutan