Sudan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (removed Category:Negara using HotCat)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
footnotes =
}}
'''Republik Sudan''' kuwi sawiji [[negaranagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi negaranagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep bagéyan saka [[Timur Tengah]]. Ibukuthané yakuwi [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Republik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
* [[Konflik Darfur]]
* [[Daftar Negara]]
* [[Daftar negaranagara miturut bawana]]
 
{{geo-stub}}
{{afrika}}
 
[[Kategori:Sudan|*]]
 
 
{{geo-stub}}
63.029

besutan