Niger: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (removed Category:Negara using HotCat)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
largest_city = [[Niamey]] |
government_type = [[Republik]] |
leader_titles = [[Daftar Presiden Niger|Presiden]]</br />[[Perdana Menteri Niger|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Tandja Mamadou]]</br />[[Ali Badjo Gamatié]] |
area_rank = 21 |
area_magnitude = |
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Republik Niger''' kuwi sawijining [[negaranagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng negaranagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Ibu kuthané yakuwi [[Niamey]].
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
* [[Daftar negaranagara miturut bawana]]
 
== Pranala jaba ==
{{wikivoyage|Niger}}
 
{{geo-stub}}
{{afrika}}
 
[[Kategori:Niger| ]]
 
 
{{geo-stub}}
63.849

besutan