Haiti: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (removed Category:Negara; added Category:Haiti using HotCat)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Haiti''' iku sawijining negaranagara pulo ing [[Karibia]]. Ibu kuthané yaiku [[Port-au-Prince]]. Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 8.373.750 ing taun [[2006]] lan jembaré ana 27.750  km². Haiti arupa negaranagara angka loro sing mardika ing [[Bawana Amérika]] sawisé [[Amérika Sarékat]]. Haiti uga salah siji produsèn [[gula]] paling wigati ing donya.
 
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.haitiaction.net/ Haiti Action Committee]
 
{{geo-stub}}
{{Amérika Lèr}}
 
[[Kategori:Haiti]]
 
 
{{geo-stub}}
63.083

besutan